A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубрівський ліцей №1
Дубрівської сільської ради Житомирської області

Урок інформатики в 7 класі (Орихівський С.В.)

Дата: 07.03.2024 15:26
Кількість переглядів: 20

    6 березня Орихівський Сергій Вікторович, вчитель Хижівської гімназії Дубрівського ліцею №1, провів відкритий  урок інформатики в 7 класі на тему «Поняття електронної таблиці. Табличні процесори, їх призначення. Середовище табличного процесора. Об’єкти електронних таблиць – аркуш, клітинка, діапазон клітинок».
    В ході уроку були поставлені завдання: ознайомити учнів з електронними таблицями, табличним процесором, його призначенням; сформувати уявлення про поняття об’єктів електронної таблиці та їхніх властивостей; навчитися використовувати електронні таблиці для розв’язування задач з фізики, хімії, математики, розвивати світоглядні уявлення про пізнаваність явищ і процесів у навколишньому світі, дослідницькі навички, інформаційну культуру учнів.
    За допомогою презентації вчитель пояснив навчальний матеріал учням, показав застосування табличного процесора на прикладах. На уроці було використано такі форми та методи роботи: лекція, робота з текстом підручника та роздатковим матеріалом, робота в групах та індивідуальні практичні завдання, тестування.
    Атмосфера під час уроку була позитивною. Вчитель допомагав учням при виникненні труднощів у виконанні практичних завдань. Здобуті знання допоможуть учням у виконанні обчислень, пов’язаних із повсякденною діяльністю людини, наприклад, у бухгалтерських розрахунках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень