A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубрівський ліцей №1
Дубрівської сільської ради Житомирської області

"Сад випускників"

Дата: 27.03.2024 15:28
Кількість переглядів: 72

    Різні бувають традиції. Добрі, смішні, курйозні. Більшість з відомих традицій народилися дуже давно. Є традиції, народження яких відбувається на наших очах. Та не просто на очах, а з нашою безпосередньою участю.   Дуже хочеться, щоб традиція посадки дерева на шкільній  території випускниками  мала б продовження.

    Два роки тому учні нашого ліцею започаткували нову традицію - відтепер кожен випускний клас висаджуватиме на пам’ять про себе декоративні або фруктові дерева. Пройде час, випускники стануть дорослими людьми, а разом з ними виростуть саджанці, перетворяться на красиві дерева. В пам’яті залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідній школі і згадка про висаджування дерев.

    Впевнені, що дерева приноситимуть радість багатьом поколінням, які відвідуватимуть Дубрівський ліцей. А можливо хтось із школярів у дорослому віці приведе сюди своїх дітей та показуватиме «Сад випускників», який садили власноруч.
    Ось і сьогодні наші одинадцятикласники висадили на шкільному подвір'ї черешні, внісши свій посильний вклад в озеленення та благоустрій рідної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень