Учні 2-Б класу спробували себе в ролі шеф - поварів
Дата: 02.05.2023 15:42
Кількість переглядів: 46
Фруктова нарізка — неодмінна частина будь-якого святкового столу. Звичайно, можна не морочитися, а просто нарубати кавун, полуницю, яблука, груші, банани, апельсини та подати гостям неапетитне місиво з соком. А можна розбудити в собі креатив, додати краплю фантазії та зробити так, щоб оформлення фруктової тарілки, вигадане вами, стало справжньою феєрією і змусило заздрити господинь-конкуренток.
Учні 2-Б класу (за матеріальної допомоги батьків) на уроці дизайну спробували себе в ролі шеф- поварів. Чудовий фруктовий пейзаж, виконаний власноруч, подарував дітям багато позитивних емоцій та практичну навичку сервірування святкового столу.