A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубрівський ліцей №1
Дубрівської сільської ради Житомирської області

Наші свята та будні

Дата: від до Скинути

Конкурс на кращу святкову листівку для захисників від БФ "Українська команда'' Житомирщина

    До Дня Збройних Сил України серед учнів Дубрівського ліцею №1, філії Хижівська гімназія та філії Мокренська гімназія було організовано та проведено конкурс на кращу святкову листівку для наших захисників. У конкурсі взяло участь 99 учнів, серед яких було обрано 39 кращих дитячих робіт.     БФ "Українська команда'' Житомирщина напередодні новорічних свят завітала у школи та відзначила кращі роботи солодкими подарунками.     Частина дитячих робіт уже передана для наших захисників, а іще частина потрапить до своїх адресатів при першій же нагоді)

15:11 27.12.2023

Різдвяний вертеп від учнів 10 класу

    Українські народні традиції та обряди – це цінна спадщина світової культури. Це унікальність, наповнена релігійністю, містичністю та народною творчістю, між якими проходить ледь помітна грань. Завдяки цьому наш обрядовий календар наповнений великою кількістю різних настроїв, емоцій та вражень.

15:02 25.12.2023

7 грудня - День української хустки

    Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Цього дня з нагоди свята українки в різних країнах світу беруть участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою". Суть його полягає в тому, щоб одягнути хустку, сфотографуватися в ній, після чого викласти світлину в соціальних мережах.

14:04 07.12.2023

Зустріч з поліцейським офіцером

    5 грудня, у рамках акції "16 днів проти насилля", до школи завітав поліцейський офіцер Дубрівської ТГ Віталій Миколайович Сірук.     Віталій Миколайович прочитав лекцію для старшокласників "Протидія домашньому насильству". Метою зустрічі було роз’яснити учням, як саме можна протидіяти домашньому насильству і такому виду насильства, як булінг.           

15:18 05.12.2023

"Дитячий світ без насильства"

    У рамках акції "16 днів проти насильства" з учнями 3-б класу Анжелою Миколаївною Коломійчук проведено виховну бесіду з метою профілактики жорстокої поведінки " Дитячий світ без насильства" . Також діти долучилися до акції "Синя стрічка" , яка спрямована на попередження проявів жорстокості та насилля.     Чому саме синій колір? Бонні Фіней пояснює це тим, що вона не може забути синці на тілі своїх маленьких онуків. Синій колір є постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством і захищати дітей.

15:31 30.11.2023

«Ми проти насильства!»

Заняття з елементами тренінгу «Ми проти насильства!», проведене 30.11.2023 соціальним педагогом Іриною Яківною Костюк у 7 класі

15:29 30.11.2023

"Мій улюблений світ без насильства"

29 листопада , у рамках акції "16 днів проти насилля" , шкільним психологом Анжелою Миколаївною Коломійчук проведено заняття з елементами тренінгу "Мій улюблений світ без насильства" з учнями 4 класу.

15:22 29.11.2023

13.11 - 17.11 Кольоровий тиждень толерантності

    Щорічно 16 листопада відзначають Міжнародний день толерантності. Його запровадили у зв’язку з ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів толерантності, в основу якої заклали положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.     У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 13 по 17 листопада 2020 року проводився "Кольоровий тиждень толерантності".

11:51 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень