A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубрівський ліцей №1
Дубрівської сільської ради Житомирської області

Відкриті уроки та виховні заходи

Дата: від до Скинути

Урок української літератури в 7 А класі (Якимчук Л. В.)

    15 грудня  відкритий урок в 7 А класі на тему : "Війна очима дітей. Григір Тютюнник «Климко». Доля дитини в часи воєнного лихоліття. Ідея самопожертви» провела Якимчук Любов Василівна, вчителька української літератури Дубрівського ліцею №1.

16:00 15.12.2023

Урок громадянської освіти в 10 класі (Шульга Т. Г.)

    12 грудня Шульга Тетяна Григорівна, вчителька історії Дубрівського ліцею №1, провела відкритий  урок громадянської освіти в 10 класі на тему «Демократія».     Урок був направлений на засвоєння відомостей з правових ідей і правових відносин у людському суспільстві, розуміння учнями необхідності побудови правової демократичної держави; виховання успішного громадянина через формування активної життєвої позиції.            Діалог, що виник між вчителькою та учнями на уроці, сприяв розвитку критичного мислення десятикласників та допоміг визначити умови існування демократичного суспільства та цінності, що в ньому формуються. Тетяна Григорівна провела урок  ,використавши активні форми роботи: відео на відповідну тематику; роботу в парах та індивідуальну; роботу з текстом підручника та роздатковим матеріалом; вирішення проблемних питань; створення «пирога демократії» під час закріплення матеріалу. Вчителька співпрацювала з учнями на засадах партнерства, заслуховувала думку кожного та підтримувала бажання вільно висловлювати свої міркування щодо перешкод розвитку демократії в нашій державі.

15:37 12.12.2023

"День української хустки" з 2 класом та Лук'янчук Н.Л.

    Сьогодні, 7 грудня, у День української хустки, Наталія Леонідівна Лук'янчук провела з 2 класом виховний захід "День української хустки"     Метою заходу було ознайомити учнів з обрядовою роллю української хустки в житті українського народу, визначити обрядове значення української хустки, навчити дітей усвідомити близькість народних традицій до сучасного життя, поглибити знання, щодо традицій і звичаїв, пов’язаних з хустиною, які існували на Україні і збереглися до сьогодення. виховати  патріотизм, розвивати творчі здібності та естетичний смак.

14:35 07.12.2023

Андріївські вечорниці з 8 класом та Марчук В.А.

    Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, яке відзначається ще з часів Русі .За новим церковним календарем його святкують 30 листопада. Андрій Первозванний входив в число 12-ти апостолів Христа, згідно з переказами, був братом апостолу Петру і був покровителем жителів України, Росії та Шотландії. Напередодні цієї дати прийнято збиратися на Андріївські вечорниці — ворожіння, з якими пов'язано безліч неординарних звичаїв.

15:53 01.12.2023

Урок фізичної культури в 7 А класі (Процун В. В.)

    Естафету проведення відкритих навчальних та виховних заходів у цьому навчальному році підхопив молодий педагог, учитель фізичної культури Процун Віталій Володимирович. Невеликий педагогічний досвід не став перешкодою для демонстрації майстерності педагогом.

15:41 29.11.2023

Педагогічна майстерня ( Бондарчук Н. П.)

    Відповідно до плану організації внутрішньошкільних методичних заходів, у Мокренській гімназії 24 листопада 2023 року було проведено «Педагогічну майстерню». Вчителька зарубіжної літератури Наталія Бондарчук познайомила колег з віртуальною дошкою Nearpod, її можливостями ї практичним застосуванням. Також вчителька поділилася досвідом використання інструментів Power Point для створення аудіо та відео уроків на прикладі власних розробок, розміщених на Youtube.

08:51 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень